Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
. .

 

Συνάντηση είχε σήμερα με τον Υπουργό Υγείας κ. Ά. Γεωργιάδη ο βουλευτής Ν. Λέσβου ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σηφουνάκης.

Εν όψει ενημέρωσης, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 1013, από τον υπουργό προς τα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με την πολιτική της υγείας στις νησιωτικές περιοχές, ο κ. Σηφουνάκης έθεσε υπόψη στον υπουργό τις παρεμβάσεις που ο ίδιος είχε κάνει στον προκάτοχό του κ. Λυκουρέντζο, ζητώντας του όπως να μην καταργηθεί η διοικητική αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Λήμνου.

Ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε τον βουλευτή ότι στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, θα συμπεριληφθεί διάταξη με την οποία θα κατοχυρώνεται η διοικητική αυτοτέλεια των Νοσοκομείων Λήμνου και Ικαρίας.

Ο κ. Σηφουνάκης, ευχαρίστησε τον υπουργό και του γνώρισε ότι αναμένει τη σχετική κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή και τη ψήφιση της διάταξης, ώστε το Νοσοκομείο της Λήμνου - ένα από τα πλέον σύγχρονα της χώρας το οποίο με πολύ κόπο και κάτω από πολλές αντιξοότητες  δημιουργήθηκε και ολοκληρώθηκε την περίοδο 1994-2002 – να συνεχίσει να παρέχει απρόσκοπτα αποτελεσματικές υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους.